Opleiding en Training

Rijnconsult levert al meer dan 35 jaar training, opleiding, coaching en ontwikkelactiviteiten die integraal deel uitmaken van veranderprogramma’s. Onze trainers en adviseurs zijn gedreven en bedreven in de realisatie van leren en ontwikkelen op de werkplek. Door zoveel mogelijk met de praktijk te werken komt de borging van nieuwe kwaliteiten en competenties tot stand.  Ons aanbod is altijd maatwerk en ontwikkelen wij in co-productie met de klant. Met onze klanten creëren we een leeromgeving die uitgaat van de motivatie van de medewerkers en die leren op de werkplek ondersteunt. De 70-20-10 formule is daarbij ons uitgangspunt >>lees meer over onze visie op leren

Én dat stemt tot tevredenheid bij de klant : gemiddeld een 8,4.

'De leergang adviseren door Pieter Rop heeft ons als Rijnbrink verder op weg geholpen in de professionalisering van onze adviseurs. Kwaliteiten van de training waren een goede aansluiting bij onze werkpraktijk en scherpte in de feedback tijdens en na de trainingen naar zowel deelnemers als management. Tevens is een kwaliteit dat het niet alleen draait om trainingen maar ook om structurele inbedding van het geleerde in de organisatie.'
Drs. Angelique E. van Betten, Directeur Advies Rijnbrink


Professioneel adviseren voor interne adviseurs

Lean/processen

Leiderschap

Ketens- en netwerken

  • Regie in netwerken (meer informatie volgt)
  • Ketenmanagement (meer informatie volgt)
  • Verzelfstandigen en outsourcen (meer informatie volgt)
     

Op weg naar huis bijeenkomsten

Tijdens onze trainingen horen wij vaak over de lastigheden waar je als adviseur tegenaan kunt lopen. Zoals: 

  • Waarom is het zo lastig om iemand te overtuigen?
  • Waarom zijn mijn dagen altijd te kort?
  • Waarom wordt mijn advies niet gelezen?
  • Ruzie? Hoe hou ik me daarbuiten en draag ik bij aan de oplossing? 

Na de training organiseren wij dan bijeenkomsten, telkens met een specifiek onderwerp. Dé gelegenheid om te ontdekken wat je zelf kunt doen om het antwoord op dit soort vragen te krijgen. 

"Goede interessante opleiding die goed in praktijk te brengen is mbv handige modellen en goede literatuur. Enthousiate trainers en mededeelnemers!"

"De training heeft mij handvatten gegeven hoe om te gaan met een complexe belangen van verschillende partijen. Deze training heeft mij geleerd te relativeren en hoe in conflictsituaties te handelen."